kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

İlker Yasin bombaları

İLKER Yasin'in maç spikerliği tepki görüyordu. O da maç anlatıcılığını genç arkadaşlarına bırakıp, yorumculuğa başladı. Aslında doğru olan da buydu. Kim ne derse desin, ben İlker Yasin'in futbol bilgisine güvenirim. Oyunu pek çok futbol adamından ve yorumcudan daha iyi okur. Ama bazen maç heyecanıyla ağzından hatalı cümleler çıkabiliyor. O zaman da bizim köşeye "renk" geliyor. İşte Yasin'in Liverpool-Barcelona maçındaki incileri:
* "Asla yalnız yürümeyeceksin bu yollarda..." İlker Yasin, Liverpool taraftarının ünlü tribün şarkısını arabeske çevirmiş. Neredeyse "Bana her şey seni hatırlatıyor" diye devam edecek...
* Yasin, "Henry 8 sene Ajax forması giydi" diyor. 6-14 yaşları arasında giymiş olmalı. Ya da babası Amsterdam'a bir iş (!) seyahati için gitmiş, gelirken de Thierry'ciğine hediye olarak bir Ajax forması almış. Aksi, mümkün değil! Yasin daha sonra Barcelonalı Thierry Henry'nin Ajax'ta oynarken Manchester United'a 16 gol attığını söylüyor. Oysa Fransız yıldız yıllarca Ajax değil, Arsenal forması giymişti.
* Yasin tartışmalı bir enstantane için "O pozisyonda Benitez, Liverpool lehine çalabilirdi" diyor. Ama Benitez hakem değil, Liverpool'un teknik direktörü!
* Ve İlker Yasin'den gecenin son bombası: "Drogba sezon sonunda takımından ayrılıyor. Ya İtalya'ya gidecek ya da Milan'a!.." Allah bu köşeye İlker Yasin'in yokluğunu göstermesin. Amin!