kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
II. Elizabeth moda gösterisi izleyecek.

Gül'ün davetlisi Kraliçe II. Elizabeth Bursa'ya geliyor

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth 14 Mayıs'ta resmi bir ziyaret için Bursa'ya geliyor. II. Elizabeth ziyaretinde Girişimcilik ve Kadın Kongresi'ne katılacak..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün daveti üzerine 13-16 Mayıs tarihlerinde eşi Edinburg Dükü Prens Philip ile Türkiye'ye resmi ziyaret yapacak olan Kraliçe II. Elizabeth'in, Bursa gezisinin 14 Mayıs'ta gerçekleşeceği bildirildi. Kraliçe II. Elizabeth'in, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) düzenleyeceği "Girişim ve Kadın'' konulu Ulusal Girişimcilik Kongresi nedeniyle verilecek öğle yemeği ve moda gösterisine "onur konuğu'' olarak katılacağı belirtildi.

ONUR KONUĞU OLACAK
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, yaptığı yazılı açıklamada, Ulusal Girişimcilik Kongresi'nin konseptinin geçmiş yıllardan farklı olacağını, 14 Mayıs'ta Bursa'ya gelecek olan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in programı ile birlikte yürütüleceğini belirtti. Sönmez, bu yıl 6'ncısı düzenlenen kongrenin ana temasının "Girişim ve Kadın'' olarak tercih edilmesinin sebebinin Türkiye'deki kadın girişiminin ve istihdamının desteklenmesi olduğunu ifade ederek, "Bu yıl kongremizi farklı bir konseptle düzenleyeceğiz. Kongremizi, düzenlenecek öğle yemeği ve moda gösterisine 'onur konuğu' olarak katılacak olan Kraliçe II. Elizabeth ile taçlandırmış oluyoruz. Umarız, bu şekilde ülkemizde girişimci ve çalışan kadın sayısının artışını teşvik etmede bizim de katkımız olur'' dedi. Kongre kapsamında, Türkiye İçin Kadın Girişimciliği ve İstihdamı İşbirliği Forumu'nun katkısı ile "İş Dünyasında Kadın Olmak'' konulu özel bir oturum düzenlenecek.