kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
24 YIL SONRA Polis,18 yaşından bu yana evde hapsedilen Elisabeth Fritzl'in robot resmini basına dağıttı.

Gün görmeyen 3 çocuk maymun gibi yürüyor

DIŞ HABERLER
Avusturya'da öz babası Jodef Fritzl tarafından 24 yıl boyunca bodruma kapatılan ve ondan 7 çocuk dünyaya getiren Elisabeth Fritzl'in şimdiki halini tasvir eden robot resmi polis tarafından basına verildi. 18 yaşından beri rehine hayatı yaşayan Fritzl halen 42 yaşında. Uzmanlar saçları ağarmış ve gençliğinden bu yana hiç güneş görmemiş talihsiz kadının normalden yaklaşık 20 yaş büyük gösterdiğini söylüyor.

PRENSES HİKÂYELERİ...
Evde rehin yaşayan ve hayatında hiç güneş ışığı görmeyen üç çocuğun ise maymunlara benzer bir yürüyüşe sahip olduğu öğrenildi. Anne Elisabeth Fritzl'in çocuklarına yaşadıkları korkunç gerçeği hiçbir zaman söylemediği, prens ve prenses hikâyeleri anlatarak çocuklarını bir fantezi dünyasında yaşattığı öğrenildi. Asrın sapığının eşi Rosemary Fritzl'in kız kardeşi Christine R. basına ilk konuşan aile üyesi oldu. Christine R., Jodef Fritzl için "Daha önce tecavüzden hapse girdiğinde ben 16 yaşındaydım. O zamanlar kız kardeşimden 4 çocuk sahibiydi. Ondan nefret ettim. Suçlu doğdu. Suçlu bir şeytan olarak ölecek" ifadesini kullandı. Fritzl'in 18 ay hapis yattığı tecavüz suçunun tanığı bir kadın ise, "Onu o gece gördüm. Bisikletiyle kurbanının evine gitti. Birinci kattaki yatak odasına tırmandı. Ve tecavüz etti" dedi.

SESİNİ TAKLİT ETMİŞ
Evin garajındaki hapishanenin hazırlanması ve 300 kilogramlık kapısının takılmasında bir başka kişinin yardımı olabileceği de düşünülüyor. 73 yaşındaki babanın, kaçırdığı kızının sesini telefonda taklit ederek, yıllarca karısını kandırdığı da ortaya çıktı.
Haberin fotoğrafları