kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Mariah Carey evlendi

Yeni Haber
Amerikan müzik listelerinde son 2 haftadır bir numara olan Mariah Carey, kendinden 11 yaş küçük genç rap yıldızı Nick Cannon ile evlendi.

New York Post gazetesinin Carey'e yakın bir kaynağa dayanarak dün verdiği habere göre, Carey Nick Cannon ile şarkıcının Bahamalar'da Eleuthera adasındaki evinde aile üyelerinin ve arkadaşlarının katıldığı bir törenle önceki gün gizlice evlendi.

Basında yer alan söylentilere göre, Cannon, geline nişan hediyesi olarak verdiği 2.5 milyon dolarlık yüzüğü kendi tasarladı.

Carey Cannon ile "Bye, Bye" adlı son şarkısının haftalar önce yapılan klip çekimini sırasında tanıştıktan sonra çıkmaya başlamıştı.

90'lı yılların en çok satan kadın şarkıcısı 38 yaşındaki Carey'in "E=MC2" adlı son albümü Amerikan müzik listelerinde son 2 haftadır bir numarada bulunuyor.

Bir zamanlar Sony müzik şirketinin sahibi Tommy Mottola ile evli olan ünlü şarkıcı, ABD'de 1 numaraya ulaşan 18 şarkısıyla rock Kralı Elvis Presley'i tahtından etmişti.

27 yaşındaki Cannon, 2002'de "Drumline" ve 2004'te "Shall We Dance" filmlerinde oynadı. İlk evliliği olan Cannon'un kendi adını taşıyan albümü 2003'te piyasaya çıkmıştı.

AA