kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haluk Levent gözaltına alındı

Yeni Haber
Şarkıcı Haluk Levent'in İzmir'de gözaltına alındığı öğrenildi. Hakkında yakalama kararı bulunan Levent, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gözaltına alındı. Levent'in İzmir Adliyesine götürüldüğü bildirildi.

LEVENT HAKKINDA 3 YAKALAMA KARARI BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ

İzmir'de gözaltına alınan şarkıcı Haluk Levent'in hakkında 3 yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.

Yurt dışından uçakla İzmir'e gelen Levet, gümrük kontrolünden geçerken gözaltına alındı. Levent, polis tarafından İzmir Adliyesine götürüldü.

İzmir Adliyesi'ne getirilen Levent, gözaltına alınmasının sözkonusu olmadığını belirterek, "Hakımdaki iddialar üzerine uçaktan indikten sonra kendim polise gittim. Daha sonra polisle birlikte adliyeye geldik. Savcılığa ifade verdim. Gözaltı sözkonusu değildir. Şu anda karşı dava açmak için girişimlerde bulunuyorum" dedi. Levent, adliye çıkışında detaylı bilgi vereceğini söyledi.

Sanatçı ''borçlarını ödemeleri karşılığında 10 yıllık müzik çalışmalarının getirisini vereceği konusunda sözleşme yaptığı kişileri, başka bir şirketle anlaşması olduğunu söylemeyerek dolandırdığı'' iddiasıyla yargılanmış ve Haluk Levent ile menajeri hakkında ''yakalama emri'' çıkarılmıştı. Sanatçı hakkında iki yakalama emri daha bulunduğu öğrenildi.

(AJANSLAR)