kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eski kiracı çocukları duydu ama anlamadı

DIŞ HABERLER
Avusturya'da kızına yıllarca tecavüz eden sapık babanın eski kiracısı: Evin altından sesler gelirdi ama ben umursamadım..
İLİŞKİLİ HABERLER
Eski kiracı çocukları duydu ama anlamadı
Öz kızına tecavüz edip 7 çocuk sahibi olan sapık baba Avusturyalı Josef Fritzl'ın, 13 yıl önce kıl payı yakalanmaktan kurtulduğu ortaya çıktı. Çocuklarını 24 yıl evin garajında tutan sapık babanın evinin 2'nci katında 1993'te oda tutan ve 12 yıl burada kalan Alfred Dubanovsky, alt kattan her gece sesler duyduğunu ancak ciddiye almadığını belirterek, "Çok pişmanım" dedi. Fritzl'in gizli dairenin inşası için belediyeden "Nükleer bir saldırıya karşı sığınak yapıyorum" diyerek izin aldığı da öğrenildi.

SEKSİ ÇAMAŞIR ALDI
Bu arada 24 yıl hücre hayatı yaşayan Stefan (18), Felix (5) ve durumu kritik olan Kerstin (19) kardeşlerin konuşma bozuklukları olduğu, hatta Felix'in 5 yaşında olmasına rağmen hâlâ emeklediği öğrenildi. Sapık baba ile yıllar evvel Tayland'a tatile giden bir arkadaşı da, Alman Bild gazetesine "Tatilden seksi iç çamaşırları gecelikler hediye aldı. 'Bunlar eşinin ölçülerinde değil' deyince de 'Genç bir sevgilim var. Ona aldım' yanıtını verdi" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları