kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Torununu "Chucky" sanıp öldürdü

Yeni Haber
Rusya'nın batı Sibirya bölgesinde aşırı içki nedeniye halüsinasyon gören yaşlı bir adam, iki yaşındaki kız torununu, Hollywood'un ünlü korku karakteri Chucky'ye benzetip öldürdü.

Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Sibirya Kemerova bölgesinde bir baba kızına büyükbabasının bakması için onu evde bıraktı. Daha sonra adamın eşi eve dönünce çocuğunu banyoda boğulmuş halde buldu. İçkili olan büyükbaba ise torunun oyuncak katil bebek Chucky olduğunu ve kendisine saldırdığını söyledi. Yaşlı adam polise suçunu itiraf etti. Adam, "Daha önce insanları öldüren bebek oyuncak Chucky'nin filmlerini izlemiştim. Hayatımın tehlikede olduğunu düşündüm" diye konuştu.

Yetkililer yaşlı adamın çocuğu boğmadan önce iki kez sert bir cisimle vurduğunu tespit etti. Ruh sağlığı yerinde olmadığı gerekçesi ile yaşlı adama hapis cezası verilmeyecek. Torununu boğarak öldüren sarhoş Rus ruh sağlığı hastanesinde tedavi görecek.

İlki 1988'de çekilen Child's Play (Çocuk Oyunu) korku filmi serilerinin kahramanı olan Chucky, katil bir oyuncak bebek olarak sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Şu ana kadar aşırı kan ve şiddet öğeleri içeren 5 Chucky filmi çekildi.