kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İstanbul'da yol durumu KAMERALAR

Yeni Haber
1 Mayıs nedeniyle vapur ve metro seferleri yapılmıyor. İstanbul'daki trafik yoğunluğunu kameralardan izleyebilirsiniz.

*BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE DURUM
*FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ'NDE DURUM
*ÇAĞLAYAN'DA DURUM
*TAKSİM'DE DURUM

*75 kameranın video görüntüleri

METRO VE VAPUR SEFERLERİ İPTAL

İstanbul Valisi Muammer Güler, 1 Mayıs'ta Kadıköy, Karaköy ve Beşiktaş arasında vapur seferlerinin öğleye kadar yapılmayacağını, Taksim-Mecidiyeköy metro, Kabataş-Sirkeci tramvay ve Kabataş-Taksim'de füniküler hattının seferlerinin de gün boyunca yapılmayacağını söyledi.

İDO SEFERLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) işletmesinden alınan bilgiye göre, yarın Bostancı-Kabataş/ Kabataş-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edildi.Bostancı-Kadıköy-Kabataş-Bakırköy-Avcılar hattı ile Pendik-Kartal-Maltepe-Bostancı-Kabataş-Bakırköy-Avcılar hattında çalışan deniz otobüsleri Kabataş'a, Boğaz hattında yolcu taşıyan deniz otobüsleri de Beşiktaş ve Kabataş'a uğramayacak.

Kadıköy-Eminönü/Eminönü-Kadıköy şehir hatları vapurlarının seferleri yarın sabah Kadıköy iskelesinin duruma göre belli olacak.

Şehir hatlarında çalışan Karaköy-Kadıköy/Kadıköy-Karaköy, Kabataş-Kadıköy/Kadıköy-Kabataş, Beşiktaş-Kadıköy/Kadıköy-Beşiktaş, Beşiktaş-Üsküdar/Üsküdar-Beşiktaş ve Kabataş-Adalar vapur seferleri iptal edildi. Haliç Hattı Karaköy'e uğramayacak. Beşiktaş-Küçüksu/Küçüksu-Beşiktaş hattı Ortaköy-Küçüksu/Küçüksu-Ortaköy olarak yapılacak.

Boğaz hattı Beşiktaş yerine Ortaköy'e uğrayacak. Adalar-Kabataş vapuru, Kabataş yerine Eminönü'ne uğrayacak, Kadıköy'e uğramayacak.

Haydarpaşa-Eminönü arasında yolcu durumuna göre ek seferler düzenlenebilecek.

Deniz otobüsleri iç hatlarda Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy hattı, Kartal-Yalova hattı ile tüm deniz otobüsleri dış hatlar ve hızlı feribot hatları çalışacak.Şehir hatlarında ise Eminönü-Üsküdar/Üsküdar-Eminönü, Bostancı-Adalar/Adalar-Bostancı, Sirkeci-Harem/Harem-Sirkeci hatları yolcu taşıyacak.


AJANSLAR