kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Perla Vista rezidanslarının metrekaresi 2 bin dolar

Beykent'te inşası süren Perla Vista'da mağazaların yanı sıra rezidanslar da bulunacak. Dört farklı tipteki rezidanslar, metrekaresi 2 bin dolardan satılacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Perla Vista rezidanslarının metrekaresi 2 bin dolar
Gül İnşaat'ın Beykent'te inşa ettiği Perla Vista Alışveriş Merkezi'nde toplam 294 rezidans bulunacak. 112 bin metrekarelik alanda inşa edilen alışveriş merkezindeki rezidanslar, metrekaresi 2 bin dolardan satılacak. Toplam 32 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 4 katlı bir alışveriş merkezine sahip olan Perla Vista'da, 140 mağaza, 8 sinema salonu ve bin kişilik yeme-içme katı bulunacak. 50 bin metrekarelik alanda 2 bin 250 araçlık otoparkı olacak Perla Vista'da buz pateni pisti, çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları da mevcut.

15 katlı iki kuleden oluşacak
Yapımına Eylül 2007'de başlanan ve kaba inşaatının yüzde 86'sı biten Perla Vista Alışveriş Merkezi'nin bu yıl sonunda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Perla Vista'da alışveriş merkezinin yanısıra, 15'er katlı iki kulede, 294 rezidans bulunacak. Yaşayanların hem 'ev' hem de 'home ofis' olarak kullanabileceği rezidanslarda 5 yıldızlı otel hizmeti verilecek. 24 saat resepsiyon hizmeti, uyandırma servisi, mesaj ve telefon servisinin yanı sıra, her türlü rezervasyon, alışveriş yardımcısının da bulunacağı Perla Vista'da, oda servisi, house keeping, catering hizmetleri de yer alacak. Projede bu hizmetlerin yanı sıra, açık havuz Spa, sauna, Türk hamamı, buhar ve masaj odalarının yanında bir de fitness center bulunuyor. Rezidansların dört farklı tipte tasarlandığı Perla Vista'da 1+1 dairelerin büyüklükleri 73 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.
Haberin fotoğrafları