kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kerem Alışık: Babam da keşke aramızda olsaydı!

Öner ÖNGÜN
Ünlü sanatçılar '13. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri' gecesinde buluştu. Töreni sunan Kerem Alışık, çok duygulandı: Keşke babam da aramızda olsaydı. Sevinç, hüzün ve heyecanı birarada yaşadık..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kerem Alışık: Babam da keşke aramızda olsaydı!
Sadri Alışık anısına düzenlenen 'Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri', önceki akşam Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Biz mahrumuz
Sadri Alışık'ın aile fotoğraflarının yer aldığı serginin de büyük ilgi topladığı gece; Songül Öden, Kerem Alışık ve Erol Büyükburç'un rol aldığı küçük bir oyunla başladı. Kerem Alışık'ın "Bu gece ödül alanlar arasında ben ve annem yok. Geceyi biz düzenlediğimiz için mahrumuz bu ödüllerden. Ama ben doğduğum gün ödülümü almışım" sözleri konuklar tarafından alkışlandı. Alışık, geceyle ilgili duygularını şöyle ifade etti: "Sevinç, heyecan ve hüznü bir arada yaşadık. Babamın burada olmasını çok isterdik." Gecenin konukları arasında; Belçim-Yılmaz Erdoğan, Nevra-Metin Serezli, Gülriz Sururi, İbrahim Kefel ve Ali Müfit Gürtuna da yer aldı.
Haberin fotoğrafları