kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Bulgur pilavı

Bir tencerede rendelediğiniz soğanı, yağla kavurun. Fıstıkları da tencereye atıp, pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra safranı ilave edin. 1.5 bardak su ilave edip, kaynayınca dilim dilim doğradığınız ayvayı ve bulguru da ekleyin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin. Sıcak ya da ılık olarak servis yapın.

Malzemeler
*
1 su bardağı bulgur
* 1 adet ayva
* 1 adet soğan
* 1 çorba kaşığı tereyağı veya sıvıyağ
* 1 çorba kaşığı dolma fıstığı
* 1.5 su bardağı su
* 1/2 çay kaşığı safran