kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lafoloji

*Ne yaparsam yapayım en mükemmelini yapmak isteyen biriyim. Her işte en iyisi olmak için elimden gelen her türlü çabayı harcıyorum. Hedefime odaklanıyorum."
-İlhan Mansız

*"Seks; bir ilişkide beyinlerin uyumunun da göstergesidir bence. Beyinler uyuyorsa sekste de uyum artar. İnsanda 'Ne kadar aşığım' duygusu uyandırır."
-Sarp Apak

*"Yalan söylenmesi beni çıldırtır. Aptal yerine konmaktan nefret ederim. Gizlim saklım yok ama bana ayak oyunları yapıldığı zaman patlıyorum. Çatlak olduğum için istesem de dibe vuramıyorum."
-Demet Akalın

*"Benim malım çok kıymetlidir. Eski şeylerimi bile kimseye veremiyorum. Paranın nasıl kazanıldığını biliyorum. Kulaklarım 'para' lafını duyunca hemen açılır."
-Deniz Akkaya

*Ben aşka inanan bir kadınım. Aşk insanı çarpar! Hele de bahar ayında... Aman dikkat çarpılmayın! Kapıya, pencereye hakim olun. Cereyanda kalmayın. Aşkla yaşayın."
-İpek Tuzcuoğlu

*"60 yaşıma giriyorum ama müzik beni genç tutuyor. Sanatçı olarak bizdeki adrenalin çok yüksek. Akranlarımıza bakıyorum; hepsi göçmüş, saç kalmamış kafalarında. Çoğu 70'inde gösteriyor."
-Edip Akbayram
Haberin fotoğrafları