kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘Sex and the City’

Sever 'Sex and the City' yıldızlarıyla buluşacak

Başak ÇOKAN
Seray Sever, 5 Mayıs'ta New York'ta prömiyeri yapılacak olan 'Sex and the City' filminin yıldızlarıyla röportaj yapmak için davet aldı. Sever, "Bu davet benim için çok önemli" dedi...
Ekranlarda bir dönem fırtına gibi esen 'Sex and the City' dizisinin beyazperde uyarlaması 5 Mayıs'ta yapılacak dünya prömiyeri ile görücüye çıkacak. Bu özel geceye davet edilen oyuncu Seray Sever, New York'a giderek filmin başrol oyuncularından Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris North ve yönetmen Michael Patrick King ile röportaj yapacak.

5 gün kalacak
Sever "Dizinin en büyük hayranlarından biriyim. Bu sebepten senaryoya ve oyunculara çok hakimim. Çok heyecanlıyım. Çünkü bu davet benim için çok büyük önem taşıyor" dedi. Sever, beş gün kalacağı Amerika seyahatinde filmin çekimlerinin yapıldığı stüdyolar ve mağazaları da görme fırsatı bulacak. Sever, "Dizinin hiçbir bölümünü kaçırmadım. Bu sebepten çok güzel bir iş çıkaracağımı düşünüyorum. Türkiye'den ben ve bir gazeteci bir arkadaşım davet edildi. Bu senaryonun ortaya çıkmasında oldukça etkili olan Sarah Jessica Parker'ı çok beğeniyorum" dedi. Seray Sever ayrıca dizideki karakterlerden birçoğunu kendisine yakın bulduğunu söyleyerek "Kadınlar, dizideki dört karakterin hayatındaki kesitlerden kendisine bir pay çıkarıyordur. Ancak bunu dillendirmiyorlar" dedi. Film, ülkemizde 30 Mayıs'ta gösterime girecek.
Haberin fotoğrafları