kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Patates cipsi Zahara ve Shiloh'un favori öğlen yemeği!

Çocukları abur cuburla besleniyor

İkiz bebek annesi olmaya hazırlanan Angelina Jolie'nin dört çocuğu da, abur cuburu elinden düşürmüyor. Cips, asitli içecekler ve şekerle beslenen çocukların bu hali, Jolie'nin eleştirilmesine yol açıyor..
Hollywood'un gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt, çocuklarıyla mutlu bir yaşam sürüyor. Çocuklarının bakımıyla yakından ilgilenen Jolie, iş onların beslenmesine gelince aynı özeni gösteremiyor.

JOLIE ELEŞTİRİLİYOR
6 yaşındaki Maddox, 4 yaşındaki Pax, 3 yaşındaki Zahara ve 1.5 yaşındaki Shiloh, sürekli abur cuburla besleniyor. Son aylarda, gittikleri her yerde ellerinde abur cuburlarla görüntülenen çocuklar, bu halleriyle, anneleri Angelina Jolie'nin eleştiri oklarının hedefi olmasına yol açıyor.

HİPERAKTİFLER Mİ?
Ünlü çifte yakın kaynaklar, "Angelina, çocukları abur cuburdan uzak tutmak için çok uğraşıyor. Ama çocuklar, bu tür şeyleri yemek için ortalığı ayağa kaldırıyorlar" diyor. Beslenme uzmanları ise, Jolie'ninkiler gibi, içeriğinde çok fazla şeker bulunan gıdaları aşırı miktarda tüketen çocukların, hiperaktif olabileceğine dikkat çekiyor.
Haberin fotoğrafları