kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aldatan eşe 1.5 milyon YTL'lik tazminat davası

Ali EYCE / SABAH
Hastanenin ortağı olan doktor kocasının kendisini hemşireyle aldattığını söyleyen kadın, 1.5 milyon YTL tazminat istedi..
İzmir Çeşme'deki İsus Hastanesi'nin ortaklarından Operatör Dr. Serim Özçelebi'nin 18 yıllık eşi Servil Özçelebi, eşinin kendisini aynı hastanede görevli bir hemşireyle aldattığını iddia ederek 1.5 milyon YTL'lik tazminat ve toplam 5 bin YTL aylık nafaka istemiyle boşanma davası açtı.

"ÇIPLAK BASTIM"
İzmir Aile Mahkemesi'nde avukatları aracılığıyla dava açan iki çocuk annesi Servil Özçelebi, eşinin kendisini aynı hastanede çalışan bir hemşireyle 2005'te aldattığını ve o günden beri bir araya gelmediklerini belirtti. Eşini yarı çıplak vaziyette hemşirenin evinde ve yatağında bastığında darp edildiğini belirten Servil Özçelebi, bu durum üzerine evi terk ettiğini söyledi. Servil Özçelebi, eşinin bu olay üzerine kendisine karşı açtığı boşanma davasının reddedildiğini belirtti. Evlendiklerinde Almanya'da işletme eğitimini yarıda bırakıp eşine aile desteği sağladığını, evin işleriyle kendisinin ilgilendiğini belirten Servil Özçelebi, eşinden 1.5 milyon YTL tutarında maddi ve manevi tazminat istedi. Servil Özçelebi ayrıca, kendisi için ayda 2 bin 500 YTL, iki çocuğu için de ayda toplam 2 bin 500 YTL olmak üzere, toplam 5 bin YTL nafaka bağlanmasını talep etti.