kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Mor ve Ötesi' hem yakışıklı hem de parçaları iddialı!

Cenk ERDEM
Yunanlı şarkıcı Kalomira, Mor ve Ötesi ile 'Deli' şarkısına iltifat yağdırdı: Grubun üyeleri yakışıklı. Parça da alternatif favorilerim arasında. Bence Türkiye'nin paketi tamam!..
24 Mayıs'ta Belgrat'ta düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması'nda Yunanistan'ı temsil edecek olan Kalomira, yarışmada seslendireceği 'Secret Combination' isimli parçaya çok güveniyor. Öte yandan Türkiye adına yarışacak olan Mor ve Ötesi'nin 'Deli' adlı parçasının da alternatif favorisi olduğunu açıkladı. Ülkesini Eurovision'da temsil edeceği için çok mutlu olduğunu belirten Kalomira, yarışmayla ilgili konuştu:

SİZDEN OY BEKLİYORUM!

* Eurovision'da seslendireceğim şarkı Pop-R&B tarzında, çok keyifli bir parça. Ama bu yarışmada kimin kazanacağını hiçbir zaman bilemezsiniz. Şarkıdan çok, sahne performansı önemli.

*
Sahnede çok iyi bir performans çıkarıp, ülkemi çok iyi temsil etmek istiyorum. Şarkımın koreografisine büyük bir özenle çalıştım.

* Şarkımın Türkiye radyolarında popüler olduğunu duydum. Türkiye'den oy bekliyorum.

*
Alternatif Rock dinlemeyi çok seviyorum. Türkiye'nin parçası 'Deli'yi bilgisayarda defalarca dinledim. Bence gruptaki çocuklar yakışıklı ve şarkı çekici. Türkiye'nin paketi tamam yani.

SERTAB'I TANIYORUM

* Türkiye'de en iyi bildiğim sanatçı Sertab Erener. Onu başarılı buluyorum. Passion Turca ekibindeki arkadaşlarım bana Sezen Aksu ve Ajda Pekkan albümleri de hediye ettiler.

*
Yunanistan'da bazı Türkçe şarkılara Yunanca sözler yazılıyor. Türkiye'de de bu durumun tam tersinin yaşandığını biliyorum. Bu nedenle tanıdığım çok Türk sanatçı var ama hepsinin isimlerini hatırlamıyorum.
Haberin fotoğrafları