kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ŞELALE KADAK

'Hillary Clinton için para toplayan ekipteyim'

* Bodrum'da mı yaşıyorsunuz? Bodrum'da değil, İstanbul'da yaşıyorum ama 5 ay yurtdışındayım. Seyahat halimdeyim yani. İki aya yakın hala ABD'de geçiriyorum. Hala yaptığım şeyler var orada.

* Ne yapıyorsunuz? Politika yapıyorum. Aktif olarak Hillary Clinton'ın kampanyasında çalışıyorum. Zaten Washington'da son on yıl bu sebepten uzadı. Politikayı sevdiğim için yani.

* Clinton için ne yapıyorsunuz? Para toplayan ekibin içindeyim.

* Çok iyi bir çevreniz olduğunu biliyorum. Kimlerden para topluyorsunuz, Türkler de var mı bu grubun içinde? Yok Türkler yok. Genel anlamda Türkler sıcak bakmıyor seçim öncesi para toplanmasına. Bir kazansın ondan sonra bakarız anlayışında Türkler. Ama ABD'liler bu sistemin içinde. Toplanan paralar internette yayınlanıyor. Herşey şeffaf. Benim ilginç bir çevrem var. Bazen evde davet verip, para topluyorum. Şu son birkaç aydır gidip, çalışmıyorum ama ben parayı genelde sosyal çevremden topluyorum. İş dünyasından. Benim bulduğum insanları onların bulmasına imkan yok. Para da önemli değil. Kenardakiler çok değerli parti için. O insanlara kimse ulaşamıyor. Hepsi arkadaşım.