kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kurdaki artış kampanyaların hızını kesmedi

22.04.2008
Nisan sonuna kadar sürecek kampanyalarda, 10 bin YTL'yi bulan peşin alım indirimi, kredili alımlarda 60 aya varan vade gibi avantajlar sunuluyor. İlk taksit ödemesini 4 ay öteleyen cazip seçeneklerde dikkat çekiyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kurdaki artış kampanyaların hızını kesmedi
Otomotivde ocakta başlayan, şubat ve martta hızlanan kampanyalar, nisan ayında da devam ediyor

Son dönemde global ekonomide yaşanan gelişmeler ve Türkiye'de dövizin değer kazanması, otomotivde hemen hemen tüm markaların fiyatlarına artış olarak yansıdı. Fakat rekabet nedeniyle birçok marka liste fiyatlarına yaptıkları zammı tüketiciye yansıtmadı. Bazı markalar ise zam yerine, kampanyalarda sundukları avantajları kısıtlama yöntemini seçti. Otomotivde ocakta başlayan, şubat ve martta hızlanan kampanyalar, nisan ayında da sürüyor. İndirim marka ve modele göre 2 bin 400 YTL'den 10 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Kredili alımlarda 60 aya varan vadelerde kampanya ile birlikte sunuluyor.

TOYOTA: Dövizde meydana gelen artış nedeniyle kur farkı oluşmasına rağmen, Toyota birçok modelini önceki liste fiyatları üzerinden satışa sunuyor. Toyotasa, nisan boyunca Toyota Corolla, Toyota Auris ve Toyota Yaris modellerinde 2 bin YTL'lik fiyat avantajı sunuyor. Toyota RAV 4 modelinde 2 bin 400 YTL'ye varan, Toyota Avensis modelinde 4 bin 300 YTL'ye varan indirim fırsatı da sağlanıyor. Toyota Corolla 1.4 D-4D dizel modeli de nisan ayı boyunca 37 bin 500 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAIHATSU: LPG sistemiyle donatılan TeriosEco 1.5, Türkiye'nin en ekonomik ve çevreci SUV modeli iddiasıyla satışa sunuldu. Kısa bir süre için TeriosEco 1.5'i satın alacaklara bin 800 YTL'lik LPG kiti hiçbir ücret ödemeden Daihatsu'nun bir hediyesi olarak sunuluyor. TeriosEco 1.5, 38 bin 850 YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

VOLKSWAGEN: Yeni kampanya kapsamında, Volkswagen Caddy sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda yüzde 7.5 oranında indirim avantajı, kredili alımlarda ise 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları sunuluyor. Volkswagen Caddy Kombi 1.9 TDI 35 bin 595 YTL'ye satışa sunulurken, tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 90'a kadar olan miktarlar YTL ve Euro bazında kredilendirilebiliyor.

DACIA: Tüm modellerinde 3 bin 750 YTL'ye varan indirimler sunuyor. Logan sedan, 15 bin 913 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, markanın ikinci modeli Logan MCV ise 19 bin 241 YTL'lik başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor.

KIA: Güney Koreli üreticinin 4X4 segmentindeki başarılı temsilcileri Sorento ve Sportage modellerinde Mart ayından itibaren uygulanan sabit kur kampanyası Nisan ayında da devam ediyor. Kampanyada Kia, 30 Nisan 2008 tarihine kadar Sorento ve Sportage modellerinde 1 Euro'yu 1.81 YTL'ye sabitliyor.

SKODA: Kampanya kapsamında, yeni Skoda Fabia'ya 2+2 yıl garanti ile ayda 297 YTL'den başlayan taksit seçenekleri ve 4 bin 400 YTL'ye varan indirimli kampanya fiyatlarıyla sahip olunabiliyor. Roomster da 2+2 yıl garanti ile ayda 302 YTL'den başlayan taksit seçenekleri ve 2 bin 200 YTL'ye varan indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Octavia'da ise 2+2 yıl garanti ile ayda 304 YTL'den başlayan taksit seçenekleri ve 3 bin 700 YTL'ye varan indirimler bulunuyor.
Haberin fotoğrafları