kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bakırköy sahilinde kaza: 1 ölü 3 yaralı

Yeni Haber
Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi'nde içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, takla atarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1'i hafif 3 kişi yaralandı.

Hurdaya dönen otomobilden yaralı kurtarılan 1 kişi, ambulans gelmediği için uzun süre olay yerinde bekletildi. İtfaiye erleri arkadaşlarını merak eden ve aldığı yaranın acısıyla kıvranan yaralıyı konuşarak teselli etmeye çalıştı.

Kaza saat 02.00 sularında meydana geldi. Sahil Kennedy Caddesi üzerinden Sirkeci istikametine gitmekte olan Hüseyin Öztürk(23)'ün kullandığı 34 UH 8576 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kaygan zeminde kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Orta refüjdeki ağaca çarpan otomobilde bulunan sürücü ile birlikte Mehmet Ali Özdağ(23), Ferhat İnanç(23) ve İlyas Dönmez(23) yaralandı.

İlyas Dönmez kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sürücü Hüseyin Öztürk ve Mehmet Ali Özdağ ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Hurdaya dönen araçtan son çıkarılan Ferhat İnaç ise hastaneye kaldırılmak için uzun süre ambulans bekledi. Sedyede bekleyen yaralıyı itfaiye ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Bir itfaiye eri üzerindeki montunu çıkararak yaralının üzerine kapattı. İtfaiye eri yaralı ile sürekli konuşarak ambulans gelene kadar şuurunu açık tutmaya çalıştı. Bir süre sonra kaza mahalline gelen ambulans Ferhat İnanç'ı Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yol üzerine kaza nedeniyle oluşan trafik ise kazaya karışan otomobilin kaldırılmasından sonra normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(CİHAN)