kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Teoman, "Biliyorum ki televizyon markasının şirketinin de şarkımın benden izin alınmadan reklam filminde kullanıldığından haberi yok" dedi.

Teoman'ın sinirleri 'Paramparça' oldu

MEHMET ÇALIŞKAN
Paramparça' şarkısı kendisinden izinsiz Müslüm Gürses'in rol aldığı bir reklam filminde kullanılan Teoman, tazminat davası açmak için harekete geçti..
BEŞ BİN YTL TEKLİF EDİLDİ
Ünlü rockçı Teoman, babası için yazdığı 'Paramparça' şarkısı kendisinden izinsiz bir televizyon markasının reklamında kullanılınca çileden çıktı! İki önce Teoman'ı arayan reklam ajansı, 'Paramparça'yı bir reklam filminde kullanmak istediklerini ve şarkıyı Müslüm Gürses'in seslendireceğini söyledi. Ünlü rockçı da ücret konusunda anlaştıkları takdirde hiçbir sorun olmadığını belirtti. Ancak 5 bin YTL teklif edilince Teoman, "Konuşmaya bile gerek yok" deyip şarkının kullanılmasına izin vermedi.

DERDİM MARKAYLA DEĞİL!

Geçtiğimiz hafta 'Paramparça'nın reklam filminde kullanıldığını gören Teoman, avukatına reklam şirketine ihtarname çekmesi için talimat verdi. Telif hakkı ödenmezse tazminat davası açacağını belirten Teoman konuyla ilgili şunları söyledi: Sıkıntı Müslüm Gürses'le ya da televizyon markasının şirketiyle ilgili değil. Emeğime saygı duyulmaması, kaale alınmamış olmak beni yasal yollara başvurmaya yöneltti.
Haberin fotoğrafları