kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Doyasıya eğlenen çocuklara anneleri de eşlik etti.

Bu da sosyetik 23 Nisan

İlker GEZİCİ
23 Nisan'da, Çırağan Sarayı'nda çocuklar için düzenlenen etkinliğe sosyetik isimler de katıldı. Doyasıya eğlenen çocukları, anneleri zapt etmekte oldukça zorlandı..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, sosyetenin ünlü simaları da çocuklarıyla birlikte bayram sevincine ortak oldu. Önceki gün Çırağan Sarayı'nda çocuklar için düzenlenen etkinlikte, 400'e yakın çocuk, kendileri için hazırlanan oyun platformunda doyasıya eğlendi. Ebru Şallı Tan oğlu Beren'le, Etel Baler oğlu Ralf'le, Deniz Berdan oğlu Can'la, Sinem Bayer kızları Hera ve Lara ile, Şirin Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe'yle, Ayfer Toprak yeğenleri Alp ve Cem'le, Aslı Şen oğlu Berke'yle ve Begüm Şen de oğlu Can'la etkinliğe katıldı.

EBRU ŞALLI ZORLANDI
Ünlü anneler, çoğu zaman çocuklarını zaptetmekte zorlandılar. Özellikle Ebru Şallı Tan, kendisini oyun havuzuna atan ve çılgınca zıplayan oğlu Beren'e bir türlü laf geçiremedi. Çocuklar; 10. Yıl Marşı ile bayrak salladı, sihirbaz gösterileriyle kendilerinden geçti ve oyun havuzlarında doyasıya eğlendi.
Haberin fotoğrafları