kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

50 farklı ülkeden 810 firma Yapı Fuarı'nda bir araya gelecek

30 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Yapı Fuarı'na 810 firma katılacak. Fuarda 10 bin 266 ürün sergilenecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
50 farklı ülkeden 810 firma Yapı Fuarı'nda bir araya gelecek
Uluslararası Yapı-Turkey Build 2008 İstanbul Fuarı, 30 Nisan- 4 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yerli-yabancı yapı sektörüne yön veren firmaların bir araya geleceği buluşma, bu yıl 60 bin metrekarelik alanda, üretim gruplarına göre ayrılmış 10 ayrı salonda ve açık alanda düzenlenecek. 31'inci kez düzenlenen fuara, 50 ülkeden 810 firma katılacak. 10 bin 266 adet ürün ve bin 282 ürün çeşidi ile kapılarını açacak fuar, Türk yapı sektörünün en büyük fuarı olma niteliğini taşıyor. Yapı-Turkey Build 2008 İstanbul, aynı zamanda Ortadoğu, Kafkas ve Balkan Bölgesi'nin en büyük sergileme alanı, katılımcı ve ziyaretçisine sahip fuarı. Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve dünyanın dört bir yanından gelen katılımcı ve ziyaretçilerle Türk yapı dünyasını buluşmasını sağlayan fuarda; seminer, film gösterimi, panel, ödül töreni gibi çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Ürün çeşitliliği artıyor
Son yıllarda uluslararası katılımcı firmaların ilgisinin de arttığı fuarda; Amerika Birleşik Devletleri, Çek Cumhuriyeti, Çin, Finlandiya, İsrail, İtalya, Kanada, Kore ve Tayvan'da bulunan Yapı-Endüstri Merkezi acenteleri aracılığıyla yabancı firma katılımı sağlanacak ve fuarın ürün çeşitliliği artırılacak. Fuarda sergilenecek bazı ürün grupları şöyle sıralanıyor: Aktarım gereçleri (yürüyen merdivenler, asansör, vb.), arıtma sistemleri, banyo-mutfak donatımları, boya-vernik, kapı sistem ve aksesuarları, sauna ve yüzme havuzları.