kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Renault'nun 'Sokaktaki İlk Adımlar'ına ödül

Renault Mais, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen altın pusula ödüllerinde Sokaktaki ilk adımlar adlı projesiyle büyük ödülü kazandı. Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Medya Okuryazarlığı ödülü altı. TÜHİD tarafından düzenlenen ''7. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri''ne layık görülen proje ve kuruluşlara ödülleri dün İstanbul'da yapılan törende verildi. Törende konuşan TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Fügen Toksü, iletişim alanının sektörleşme çalışmasının hızla sürdüğünü ifade ederek, etik ve itibarı sürdürmenin gelecekteki en önemli iki konu olacağını vurguladı. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri için katılan proje sayısında her yıl artış meydana geldiğini, bunun, yöneticilerin ve kuruluşların iletişime verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu kaydeden Toksü, bu yıl 100 projenin yarıştığını bildirdi.

RTÜK'E DE ÖDÜL
Törende daha sonra 12 kategoride ödüle layık görülen proje ve kuruluşlar açıklandı. Büyük Ödüle ''Sokakta İlk Adımlar'' projesiyle Renault Mais değer görüldü. Ödülü Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'a, RTÜK Başkanı Zahid Akman ve Metro Group Türkiye Temsilcisi Nurdan Tümbek Tekeoğlu verdi.

Törene; Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Oğuz Satıcı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, Shell Türkiye Ülke Müdürü Canan Ediboğlu ve Ülker İstişare Konseyi Üyesi Metin Yurdagül'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Haberin fotoğrafları