kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Akkan Suver

Haber Turu

Yahoo Türkiye'yi dünyaya tanıtacak
YAHOO'NUN ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, İspanya, İtalya ve İsrail'deki sitelerinde Türkiye reklamları yer alacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı yapılan yazılı açıklamada, Newyork Tanıtma Müşavirliğinin Yahoo firması yetkilileriyle anlaşması çerçevesinde, Yahoo'nun ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, İspanya, İtalya ve İsrail'deki sitelerinde Türkiye reklamlarının yer alacağı belirtildi. 55 milyon kullanıcıya sahip, dünyanın en yaygın online seyahat sitelerinden 'Expedia'da, 'Site İçerisinde Site' adlı proje kapsamında 4 sayfalık Türkiye bölümü oluşturulduğu kaydedildi.

Marmara Grubu'ndan Avrasya Zirvesi
MARMARA Grubu Vakfı 31 ülkeden başbakan, meclis başkanları, bakanlar ve bir çok üst düzey yöneticinin katılacağı 11'inci Avrasya Ekonomik Zirvesi'ni 1-3 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapacak. Zirvede Nabucco, Avrasya ekonomileri tartışılacak. Marmara Grubu Vakfı Başkanı Dr. Akkan Suver, konuklar arasında Litvanya Başbakanı Gediminas Kirkilas'ın da olduğunu belirtti.

Askere ödeme kaybı 2.3 milyar $'ı bulmaz
ING Group NV, Türkiye'de Oyakbank'ın askeri maaş ödemelerinin bir kısmını kaybedebileceğini ancak bu kaybın, öne sürüldüğü gibi 2.3 milyar doları bulmayacağını açıkladı. ING, Oyakbank'ı satın aldığı zaman, askeri ödemelerin bir kısmının kaybedilmesi durumunu zaten fiyatlandırmış olduğunu bildirdi. Oyakbank'ı satın alan ING, dönüşüm çalışmalarına hız kattı. Satın alma döneminde Oyakbank'ın ING'ye satışı asker emeklisi ve personelini rahattısız etmişti. ING, Oyakbank'ın tamamını 2.7 milyar dolara satın almış, devir ocak ayında gerçekleştirilmişti.