kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkanlar

Gitarıyla kendi bestelerini çalıyor
Besteci, gitarist, aranjör ve yazar Hasan Cihat Örter'in yeni albümü 'Klasik Gitar' müzikmarketlerdeki yerini aldı. Genç Müzik etiketiyle piyasaya sürülen albümde 11 parça bulunuyor. Albümdeki eserlerin tamamı Örter'in imzasını taşıyor. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin beste yapan Örter, 'Müzik ve Aydınlanma' konulu seminerler de veriyor.

Yaşar söylüyor Oğur çalıyor
Karadenizli müzisyen Fatih Yaşar'ın ilk solo albümü 'Kıyıların Ardı', Kalan Müzik tarafından yayınlandı. Albümde, sanatçının derlediği Karadeniz ezgileri yer alıyor. 13 parçalık albümde Yaşar'a aralarında Erkan Oğur'un da bulunduğu usta müzisyenler eşlik ediyor.

Flüt eşliğinde tango şarkıları
Dünyaca ünlü flüt virtüözü Sir James Galway tarafından jenerasyonunun en iyi flütçüsü olarak tanımlanan Bülent Evcil, 'Tango Zamanı' adlı bir albüm çıkardı. Kalan Müzik tarafından piyasaya sürülen 11 parçalık albüm, flütü daha büyük kitlelere sevdirmeyi amaçlıyor. Albümde Astor Piazzola'nın tangolarının yanı sıra, George McCarthy'nin eserleri de var.

Gürel destekli 'Büyük İnsan'
11 yıldır müzikle iç içe olan Gökhan Türkmen'in 'Büyük İnsan' adlı albümü çıktı. Albümüne adını veren şarkısı 'youtube' adlı paylaşım sitesinde milyonlarca kez izlenen Türkmen, diğer şarkılarına da çok güveniyor. Albümün prodüktörü ise; ünlü müzik adamı Aykut Gürel.
Haberin fotoğrafları