kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Olimpos'ta iki pansiyonun çöp ve yüksek ses kavgası

HanIm TÜRK SABAH
Yan yana iki pansiyon işleten amca çocukları, "yüksek sesli müzik" ve "çöp dökme" meselesi yüzünden çatıştı. Çatışmada biri ağır 10 kişi yaralandı. Olay turistler arasında büyük panik yarattı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Olimpos'ta iki pansiyonun çöp ve yüksek ses kavgası
Antalya Olimpos'ta yan yana iki pansiyon işleten amca çocuklarının "yüksek sesli müzik" ve "çöp dökme" tartışması kanlı bitti. Olayda biri yoldan geçen 10 kişi yaralandı. Arada kalan yabancı turistlerin de bulunduğu çok sayıda kişi dehşet dolu dakikalar yaşadı. İkisi de emekli astsubay olan amca çocukları İsmet Karataş (46) ile Hamdi Karataş (47), Kumluca'ya bağlı Yazır köyü yakınlarında yan yana iki pansiyonu işletiyordu. Dün sabah 10.00 sıralarında Hamdi Karataş'ın işlettiği Türkmen Pansiyon'daki 200 kişilik öğrenci grubunun bir bölümü kahvaltı ederken, bir personel iddiaya göre cam kırıklarını bitişikteki Yakamoz Pansiyon'un önüne attı.

KARATAŞ BAŞINDAN VURULDU
Yakamoz Pansiyon'un sahibi İsmet Karataş (48), bunun üzerine iddiaya göre Türkmen Pansiyon'un önüne gelerek "Dün gece müziğin sesini sonuna kadar açtınız, sabah da çöp döktünüz. Hamdi gelsin konuşalım, bu iş nereye varacak" dedi ve pansiyonuna döndü. Hamdi Karataş (47) konuşması için bir personelini gönderdi. İsmet Karataş, bu kişiyi iterek, "Sen muhatabım değilsin, Hamdi gelsin" dedi. Personel saldırıya uğradığını söyleyince Türkmen Pansiyon'daki bazı çalışanlar İsmet Karataş'ı dövdü. İsmet Karataş yerde yatarken yakınlarına "Tüfeğimi getirin" diye bağırdı. Bunu duyan Hamdi Karataş'ın babası Osman Karataş (72) tüfeğini alıp İsmet Karataş'ı başından vurdu. Babasının vurulduğunu duyan Halil Karataş (22) da av tüfeğiyle gelerek ateş etmeye başlayınca yoldan geçen bir kişinin de bulunduğu 9 kişi yaralandı. Yaralılar taburcu edildi. İsmet Karataş'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Halil Karataş gözaltına alındı.