kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Çin'de nesli tükenen hayvan avı modası
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Çin'in yeni zenginleri, av kulüplerinde binlerce dolar verip ayı, geyik, vaşak ve yaban domuzu gibi nesli tükenen hayvanları avlıyor. Hayvan ne kadar nadir bulunuyorsa fiyatı da o kadar artıyor. Hayvanseverlerin olimpiyat sırasında durumu protesto etmesi bekleniyor.

Erotik filmi çıkan öğretmen aklandı
Bir reklam filminde seksi pozlarıyla yer alan ve bu klip YouTube'da yayınlanınca hakkında soruşturma açılan İngiliz öğretmen Sarah Green, okul yönetiminin hakkında yaptığı soruşturmada aklandı. Yönetim, 25 yaşındaki öğretmenin işine dönebileceğini belirtti. Soruşturmada, Sarah Green'in okuldaki görevine başlamadan önceki bir dönemde bu videoda rol aldığı ortaya çıktı.

Arabasıyla suya düşen çocuk sağ kurtuldu
Şikago'da 60 yaşındaki John Derscheid, iki yaşındaki torunuyla geçen cuma günü öğleden sonra Michigan Gölü kıyısında gezinti yaparken aniden kopan şiddetli rüzgâr, bebek arabasını göle uçurdu. Yaşlı adam suya atladı ancak torununu çıkaramadı. 15 dakika sonra sudan çıkarılan çocuğun hâlâ yaşadığı fark edildi. Doktorlar, Memorial Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun durumunun hâlâ kritik olduğunu belirtti.
Haberin fotoğrafları