kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MAHSUN MUTLULUKTAN AĞLADI! Ödül törenine Fadik Sevin Atasoy'la katılan ve gözyaşlarını tutamayan Mahsun Kırmızıgül, "Beyaz Melek bir sevgi filmidir, bu sevgiyi hisseden Amerikalı sinemaseverlere teşekkür ederim" dedi.

Spielberg'in izinde!

GÜNAYDIN
Mahsun Kırmızıgül, Steven Spielberg'in de ilk ödülünü kazandığı '41. Uluslararası Houston Film Festivali'nde 'En İyi Yönetmen' dalında Jüri Özel Ödülü'nü aldı..
'EN İYİ ULUSLARARASI FİLM'
Altın Portakal' ve 'SİYAD Ödülleri'nde görmezden gelinen Mahsun Kırmızıgül'ün 'Beyaz Melek' filmi 41. Uluslararası Houston Film Festivali'ne damga vurdu! Steven Spielberg, George Lucas, Ridley Scott, Ang Lee, Oliver Stone, David Lynch ve Coen Biraderler gibi ustaların ilk ödüllerini aldığı festivalde 'Beyaz Melek' 'En İyi Uluslararası Yabancı Film', Kırmızıgül ise 'En İyi Yönetmen-Jüri Özel Ödülü'nü kazandı...

'BEYAZ MELEK' OLAĞANÜSTÜ
Önceki akşam düzenlenen ödül töreninde Festival Başkanı Hunter Todd, 'Beyaz Melek'e övgüler yağdırdı: Beyaz Melek olağanüstü ve muhteşem bir yapım. Son dönemlerde izlediğim en vurucu film. Bu festival, dünya sinemasına yön veren çok önemli yönetmenlerin ilk ödüllerini vermiştir. Bu gece 'En İyi Yönetmen' ödülünü yaptığı başarılı filmle alan yönetmen Mahsun'a da aynı şansı getireceğine inanıyorum.
Haberin fotoğrafları