kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Deniz Pulaş, kızı Nehir ile podyuma çıktı.

Çocuklara yardım için defile yaptılar

İlker GEZİCİ
Ünlü annelerin biraraya geldiği defilede Pınar Dilşeker, kendisini eski eşiyle birlikte olmakla suçlayan sunucu Rana Elik'i mahkemeye vereceğini açıkladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Çocuklara yardım için defile yaptılar
Bir yıllık gelirden artan parayı Türk Böbrek Vakfı'na bağışlamaya hazırlanan Wenice Kids'in giyinme zorunluluğu yaşayan çocuklar için ürettiği giysilerin tanıtımı Cevahir Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Basın toplantısına çocuklarıyla birlikte katılan ünlü anneler mini bir defile düzenleyerek kampanyaya destek çıktı. 2006 Best Model Tuğçe Güder manevi kızıyla, Pınar Dilşeker oğlu Mert Ali'yle, Merve İldeniz kızı Leyla ile, Deniz Pulaş da kızı Nehir ile birlikte podyuma çıktı.

PİRİM YAPMAYA ÇALIŞTI
Pınar Dilşeker, organizasyonda; sunucu Rana Elik'in eski eşi Mehmet Doran'la birlikte olduğu iddialarına da açıklık getirdi. Elik'in televizyon kanallarına çıkarak "Türkiye'de başka bir erkek kalmadı mı Pınar benim kocamla birlikte olmaya başladı. Ben Pınar'ın kocasıyla olsaydım ne olurdu sizce?" sözlerine takılan Dilşeker şöyle konuştu: "Kendisi kaale alacağım birisi değil. Üzerimden prim yapmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Tek suçum merhaba dediğim bir insan ile aynı ortamda olmaktı. O kişi benim onurumu, kişiliğimi ve şerefimi zedeleyecek açıklamalarda bulundu. Ben medeni bir insan olarak hakkımı mahkemede arayacağım." Eski eşi Çetin Yılmaz'dan 3.5 yıl önce boşanan Dilşeker, oğlunun bu duruma alıştığını belirtti. Dilşeker, "Mert Ali artık 5 yaşında ve her şeyin farkında... Şimdi hafta sonları babasında, hafta arası bende kalıyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları