kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Abiye giyim markası Doridorca'nın yaz koleksiyonunda da rengarenk kıyafetler var.

Yazın hakimi renklerin kardeşliği olacak...

2008 ilkbahar-yaz modasında sadece renkler değil, bu renklerin iç içe kullanılması da moda. Moda devlerinden pazar tezgahlarına kadar her yer rengarenk ürünlerle dolu..
2008 baharı, bugüne kadar şahit olduğumuz en 'renkli' baharlardan biri olmaya aday. Ne yana başımızı çevirsek kırmızısından sarısına, yeşilinden mavisine farklı farklı renklerle karşılaşıyoruz. Zaten renkli bir baharın geldiğini; siyah, gri ve koyu renklerin hakim olduğu kış aylarından tahmin etmeliydik. Onca koyuluğu ancak bu parlak renkler temizleyebilirdi! 2008 baharını, diğer yıllardan sadece renklerin hakimiyeti ayırmıyor. Aynı zamanda bu renklerin iç içe kullanılması da bu baharı farklı kılıyor. Elbiselerden ayakkabılara, çantalardan aksesuvarlara kadar pek çok üründe birçok renk bir arada kullanılıyor.

PAZAR TEZGAHLARI BİLE DOLDU
Louis Vuitton, Fendi ve Prada gibi dünyaca ünlü markalar da, bu bahar ve yaz için hazırladıkları koleksiyonlarında birçok rengi barındıran ürünlere yer verdiler. Ama bu, bu tarz ürünleri sadece pahalı markaların koleksiyonlarında bulabileceğiniz anlamına gelmiyor. Hemen her mağaza, hatta pazar tezgahları bile, farklı renklerin bir arada kullanıldığı bu ürünlerle dolup taşmaya başladı bile...
Haberin fotoğrafları