kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şirket Haberleri

54'üncü yıla özel ihtiyaç kredisi
VAKIFBANK, 54'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle, özel Taksitli İhtiyaç Kredisi'ni ve Ticari Araç Kredisi'ni hizmete sundu. Maaşını Vakıfbank'tan alan ya da almayan çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri ile gayrimenkul ve/veya menkul geliri elde eden kişiler şahsi taahhütlerine istinaden azami 25 bin YTL'ye kadar, yüzde 0.54'ten başlayan faiz oranlarıyla, 60 aya varan vadelerle, eşit taksitli veya 3 ayı ödemesiz dönemli ya da aylık eşit taksit ödemeli olarak tüm Vakıfbank şubelerinden Taksitli İhtiyaç Kredisi kullanabilecekler.

İhracat hedefini artırdı
VERDE Yağ, Türkiye genelindeki bayi ağını genişleterek 2009'da minumum 45 milyon dolarlık ihracat hedefliyor. Son günlerde ayçiçeği yağındaki fiyat artışlarının zeytinyağı tüketimini tetiklediğini belirten Verde CEO'su İsmail Ulukartal pazar paylarını genişleteceklerini söyledi.

Argüden'e Üstün Vatandaşlık ödülü
AR-GE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Argüden, Türk-Amerikan ilişkilerinin geliştirilmesi ve Türkiye'nin Amerika'da tanıtımı konusundaki calışmaları ve gösterdiği liderlik nedeniyle Washington'da 27'ncisi gerçekleştirilen Türk-Amerikan İş Konseyi toplantısında Üstün Vatandaşlık ödülünü aldı. Argüden, törende yaptığı konuşmada, "Türk-ABD ilişkilerinin güçlü olması sadece bu iki ülkenin vatandaşları açısından değil, aynı zamanda Orta Asya ülkelerinin ekonomik bağımsızlığı ve Avrupa'nın rekabet gücünü geliştirebilmesi açılarından da önemli" dedi.