kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Dolmabahçe'de mini zirve
Başbakan Tayyip Erdoğan dün Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Eminyet Müdürü Celalettin Cerrah'la dün biraraya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı yaklaşık yarım saat sürdü. Toplantının içeriği ile ilgili olarak basına bilgi verilmezken, toplantıda yaklaşan 1 Mayıs kutlamaları ile ilgili konuların görüşülmüş olabileceği belirtildi.

'1 Mayıs öncesi yasa çıkabilir'
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin dün DİSK Genel Merkezi'ne yaptığı ziyarette 1 Mayıs'ın "dostluk , barış ve dayanışma günü" olarak kutlanmasını istediklerini bunun için "Belki böyle bir yasanın 1 Mayıs'tan önce çıkabileceğini" söyledi. Şahin, 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasına ilişkin konfederasyonların ortak talebinin de pazartesi günü Bakanlar Kurulu'nda görüşülebileceğini kaydetti.

Veliler okulda öğretmen dövdü
Mardin'in Midyat ilçesinde ilköğretim 5. sınıf öğrencileri arasında çıkan tartışmanın ardından çocuklarına haksızlık yapıldığını ileri süren bazı veliler, okul basarak sınıf öğretmeni Adnan Pekacar'ı darp etti. Eğitim Bir-Sen ve Eğitim-Sen olayla ilgili açıklama yaparak "Öğretmen arkadaşımıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Bu ve benzeri olaylar son zamanlarda artmıştır" denildi.