kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Emrah bu yaz çok çalışacak

Özlem AVCI/MAGAZİN
Ağustos ayında çekimleri başlayacak yeni dizisi için Avşar Film'le anlaşan Emrah, bu yaz hiç boş durmayacak. Dizi ve sinema filmi projesinin yanısıra haziranda çıkaracağı yeni albümü için besteler hazırlayan Emrah, stüdyo çalışmasını Viyana'da yapacak.

Spor fuarına da katılacak
"Çok özel bir albüme imza atacağım" diyen şarkıcı "Bu arada Sibel Can, Lerzan Mutlu ve Ceylan'ın yeni albümleri için de beste yapıyorum" şeklinde konuştu. Emrah, iki yıl önce aldığı 'Sportem' isimli spor salonuyla da 29 Mayıs-1 Haziran arasında düzenAğustos ayında çekimleri başlayacak yeni dizisi için Avşar Film'le anlaşan Emrah, bu yaz hiç boş durmayacak. Dizi ve sinema filmi projesinin yanısıra haziranda çıkaracağı yeni albümü için besteler hazırlayan Emrah, stüdyo çalışmasını Viyana'da yapacak.

Spor fuarına da katılacak
"Çok özel bir albüme imza atacağım" diyen şarkıcı "Bu arada Sibel Can, Lerzan Mutlu ve Ceylan'ın yeni albümleri için de beste yapıyorum" şeklinde konuştu. Emrah, iki yıl önce aldığı 'Sportem' isimli spor salonuyla da 29 Mayıs-1 Haziran arasında düzenlenecek 'Spor Show' adlı fuara katılacak.lenecek 'Spor Show' adlı fuara katılacak.