kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Heathrow alay konusu oldu-VİDEO

Yeni Haber
İngiltere'nin Heathrow havalimanının yeni açılan ve açılır açılmaz büyük aksaklıkların ortaya çıktığı 5 no'lu terminaliyle ilgili hazırlanan amatör video YouTube'da hit oldu.

"5 No'lu Terminal" adlı şarkının YouTube video paylaşım sitesinde günde binden fazla kişi tarafından izlendiği, radyoda da çalınmaya başlandığı, hatta şarkının single'nın bile çıkabileceği belirtildi. Şarkının sözlerinden bir kısmı şöyle: "Bu hayatımızda gördüğümüz en büyük terminal. Bu (terminal) büyük bir felaket, ne demek istediğimi hepiniz biliyorsunuz... Haberler iyi değil, kuyrukta sıkışıp kaldım. 15 saat geçtiği halde bir türlü kıpırdamıyor."



Şarkının, 2006'da İngiliz Havayollarıyla uçarken bagajı kaybolan Yeni Zelandalı damat Tim Soong tarafından yazıldığı belirtiliyor. Soong'un kaybolan bagajında gelinlik ve damatlık da bulunuyormuş. Londra'da yaşayan Soong, Heathrow'un yeni terminalindeki günler süren ve binlerce yolcunun mağdur olduğu aksaklıktan sonra arkadaşı Andy Baynes ile bu karmaşayı anlatan bir müzik videosunu hazırlamaya karar vermiş. Mart sonunda açılışı yapılan terminaldeki aksaklık yüzünden birkaç gün içinde yüzlerce uçuş iptal edilmiş, 30 bin kadar bagaj kaybolmuştu.