kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Otobanda aşk kavgası ölümle bitti

Yeni Haber
D-100 Karayolu Göztepe mevkiinde, kullandığı otomobilde sevgilisi ile tartışan genç kız, otomobilden inerek üst geçidi kullanıp karşıya geçen sevgilisinin önüne geçebilmek için yola çıkınca, seyir halindeki bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Olay, saat 02.00 sıralarında D-100 Karayolu Kadıköy Göztepe Köprüsü yakınında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sevgilisi Ömer B. A. ile eğlendikten sonra, 34 CKD 42 plakalı otomobil ile evine gitmek için yola çıkan Aylin Merdanoğlu (31), otomobilde sevgilisiyle tartıştı. Genç kız tartışma büyünce otomobili yol kenarında durdurdu.

Tartışma burada da bir süre devam etti. Ömer B. A., otomobilden inerek, yol üzerindeki üst geçidi kullanıp karşıya geçmek istedi. Bunun üzerine, Aylin Merdanoğlu da sevgilisini yakalayabilmek için üst geçit yerine yolu kullandı. Kestirmeden karşıya geçip sevgilisini durdurmak isteyen Merdanoğlu'na plakası alınamayan Audi marka bir otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle refüjdeki aydınlatma direğine kadar fırlayan Merdanoğlu, yol ortasına düşerek can verdi. Çarpan otomobilin sürücüsü kazadan sonra durmayarak kaçtı. Olaya tanık olan ve içinde 4 gencin bulunduğu bir başka otomobil, bir süre çarpan aracı takip etti ancak araç Bostancı Köprüsü civarında gözden kayboldu.

Olay yerinde inceleme yapan polis, çarpan otomobile ulaşmak için çalışma başlattı. Genç kızın cesedi ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Genç kızın sevgilisi Ömer B. A. konuyla ilgili ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN