kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ivanka Trump Türkiye'ye geldi

Yeni Haber
ABD'li iş adamı ve emlakçı Donald J. Trump'un kızı Ivanka Trump, Trump Towers'ın İstanbul-Şişli Projesi'nin yarın yapılacak tanıtım partisine katılmak için İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçakla Dubai'den İstanbul'a gelen Ivanka Trump, Doğan ailesi, Taşyapı, Trump Organization ve Yeşil İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilecek Trump Towers'ın İstanbul-Şişli Projesi'nin yarın Hilton Oteli'nde yapılacak tanıtım partisine katılacak. Doğan, Taşyapı, Yeşil ve Trump ailelerinin ev sahipliğinde düzenlenecek tanıtım partisine, Türkiye'den ve yurt dışından bine yakın davetlinin katılması bekleniyor.

Biri ofis, diğeri rezidans olarak projelendirilen iki kule ve büyük bir alışveriş merkezinden oluşacak Trump Towers İstanbul Şişli Projesi, 23 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Mimari projesi Brigitte Weber Mimarlık tarafından hazırlanan ve inşaatı Taşyapı tarafından yürütülen projede, sinema salonları, güzellik ve fitness merkezleri, restoranlar ve kafeler bulunuyor. Projenin, 2010 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.