kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Alina Kabaeva

Putin'in kayınpederi Müslüman çıktı

DIŞ HABERLER
Rus lider Putin'in haziranda evleneceği iddia edilen, olimpiyat madalyalı jimnastikçi Alina Kabaeva'nın babası, Müslüman bir Tatar..
Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin, geçtiğimiz şubat ayında eski manken Carla Bruni ile yaptığı evlilikten sonra, gündeme düşen ikinci bir aşk haberi de Rus lider Putin'den geldi. Basın, 8 Mayıs'da başbakan olacak Vladimir Putin'in ülkenin olimpiyat madalyalı ritmik jimnastikçisi Alina Kabaeva ile evleneceğini öne sürdü. Özbekistan doğumlu 25 yaşındaki Alina Kabaeva'nın babası ise Müslüman bir Tatar. 56 yaşındaki Putin kendisinden 6 yaş küçük eşi Lyudmila Aleksandrovna'dan sessiz sedasız gizlice boşanmıştı. İddiaya göre, Kabaeva- Putin çifti haziran ayı ortalarında St. Petersburg kentinde evliliklerini gerçekleştirecek. 2000 olimpiyatlarda bronz madalya kazanmasından beri Kabaeva ve Putin'in arasındaki ilişkinin arkadaşlıktan öteye geçtiği belirtiliyor. Rusya'nın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Alina Kabaeva, geçen yıl Rus Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'ya, birkaç gün önce liderliğini Putin'in devraldığı Birleşik Rusya Partisi'nin vekili olarak girmişti.

BABADAN UYARI
Babası Marat Kabaeva eski bir profesyonel futbolcu. Kendisine kızının Rus liderin eşi olacağı söylendiğinde ise tepkisi, "Başkan'ın karısı... Ben bundan çok mutlu olurum" oldu. Ancak müstakbel damadına bir uyarıda da bulunan Kabaeva, "Vladimir Vladimiroviç (Putin) çok dikkatli olmak zorunda. Kızım çok hassastır. Onu mutlu etmesini bilmeli" dedi. Putin'in 23 ve 21 yaşlarında iki kızı bulunuyor.
Haberin fotoğrafları