kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nebahat Çehre

Eski ve yeni mankenler aynı defilede buluştu

ÖNER ÖNGÜN - MAGAZİN
Türk Böbrek Vakfı yararına geçtiğimiz gece Conrad Otel'de düzenlenen defilede eski ve yeni mankenler birlikte podyuma çıktı. En büyük alkışı ise Merve İldeniz, Esin Moralıoğlu, Lale Belkıs ve Deniz Zorlu aldı..
Modacı Mehmet Köymen tarafından Türk Böbrek Vakfı yararına geçtiğimiz gece Conrad Otel'de düzenlenen 'Türkiye'nin Aydınlık Yüzü' isimli defilede eski ve yeni mankenler birlikte podyuma çıktı. Halit Kıvanç ve Berna Laçin'in sunuculuğunu yaptığı geceden elde edilen gelirle, iki böbrek hastası hayat bulacak. Conrad Otel'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen gecede, defileye katılan mankenler arasında Nebahat Çehre, Lale Belkıs, Deniz Zorlu, Başak Gürsoy, Semra Tınaz, Aylin Arasıl, Esin Moralıoğlu, Merve İldeniz, Ebru Şallı, Tuğçe Güder, İpek Tanrıyar, İlgi Gövsa, Ebru Güzel, Murat Parasayar ve Paşhan Yılmazer gibi isimler vardı.

BİRLİKTE POZ VERDİLER

Candan Topdemir'in koreografisi ile podyuma çıkan mankenler büyük beğeni toplarken, en büyük alkışı eski mankenler Merve İldeniz, Esin Moralıoğlu, Lale Belkıs ve Deniz Zorlu aldı. Gecede birbirinden farklı kreasyonlar sergileyen mankenler, defilenin sonunda hep birlikte objektiflere poz verdi.
Haberin fotoğrafları