kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Esen EVRAN
HABERİNİZ OLSUN

Palladium, Anadolu Yakası'nın Akmerkez'i olacak

Büyük resim için tıklayın
İstanbul Anadolu Yakası'nın iddialı projelerinden biri olan Palladium Alışveriş Merkezi'nin Kozyatağı'ndaki inşaatı tamamlandı, kiracılarla da kontratlar imzalandı. İki yılda toplam 7 bin konutun yükseldiği Batı Ataşehir'in karşısındaki Palladium'un yan komşuları da Baytur'un Stargate projesi ile Dündar İnşaat'ın Incity'si. Baştan şanslı bu alışveriş merkezinde kimler olacak, herkesin merak konusu bu şimdi. Palladium'un kiralama ve işletme işini AVM Partners yapacak . Şirket ortaklarından Tarkan Ander anlattı: "Yaklaşık 38 bin metrekarelik kiralanabilir alanı, farklı sektörlerden 175 mağazamız var. Bizim iddiamız Anadolu yakasının moda merkezi olmak. Aynı zamanda içinde yer alacak markaların da cirolarıyla bayrak(flagship) mağazaları haline geleceğini ümit ediyoruz."
Sinemalarını Mars Entertainment Grup'un işleteceği Palladium, Anadolu yakasındaki film galalarına ev sahipliği yapacak. Market Makro olacak.
Cafe ve restoranlar da iddialı: Kitchenet, Midpoint, Cookbox, Harvard Cafe, Pastarito, Rana gibi markalarla Palladium'un bir buluşma merkezi olması amaçlanıyor. Açılış tarihi Eylül 2008.