kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

GT efsanesi geri döndü

26.03.2008
Tüm dünyada bir efsaneye dönüşen Gran Turismo oyununun yeni sürümü Gran Turismo 5 Prologue, 28 Martta oyun tutkunları ile buluşuyor.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Blu-ray Disc olarak piyasaya sürülecek olan oyunda aralarında Lotus, Aston Martin, Subaru ve Ferrari gibi 71 otomobilin yer alırken altı gerçekçi yarış pisti bulunuyor.

Eiger Nordwand, Daytona International Speedway, London City Track, Fuji Speedway, Suzuka ve High Speed Ring olarak sıralanan pistlerde iki düzende de yarışılabiliyor ve tüm pistler HD görüntü kalitesinde sunuluyor. Oyunda ayrıca, şimdiye kadarki en gerçekçi sürüş deneyimi için yeni bir sürüş fiziği ve zorlu yarışlar için geliştirilmiş yeni bir rakip yapay zekası özelliği bulunuyor.

16 oyuncuya kadar online yarışma imkanı da sunan oyun, 1080p High Definition görüntü kalitesi sunuyor. Gran Turismo 5 Prologue'da "Garajım" bölümünde dünyadaki ana yarış pistlerinin takvimi, saatleri ve harita-hava durumu bilgilerini içeren kişisel bir ana sayfa yer alıyor.

Ayrıca oyundaki "Quick Tune" özelliği ile güç, lastikler, süspansiyon gibi araçların performansını etkileyen aksamlar üzerinde her türlü ayarlar yapılabiliyor. "Drift Modu" sayesinde oyuncuların drift teknikleri, pistin çeşitli dönüşlerinde yerleştirilmiş değerlendirme zonlarında drift açıları, yarış hatları ve hızlara bağlı olarak ölçülüyor.

SABAH İNTERNET