kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İstanbul'da su kesintisi

Yeni Haber
İstanbul'un bazı semtlerde 15-16 Nisan günlerinde su kesintisi uygulanacak.

İSKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, su iletim ve dağıtımının ileri teknoloji ile yönetimini temin etmek amacıyla yapılan revizyon çalışmaları kapsamında, Acıbadem-Altunizade bölgelerindeki isale hatlarında montaj ve yenileme, Ayazağa manevra odasında arızalı vana değişimi, Büyükçekmece-Sefaköy isale hattı Haramidere mevkisinde deplase edilen kısmın mevcut sisteme bağlantı çalışmaları yapılacak.

Söz konusu çalışmalar sebebiyle, 15 Nisan salı günü 10.00-20.00 saatleri arasında, ''Kadıköy ilçesinde Acıbadem ve Altunizade bölgelerine'' su verilemeyecek. Aynı gün 10.00-24.00 saatleri arasında ''Sarıyer ilçesinde Ayazağa, Pınar, Poligon, Maslak, İstanbul Teknik Üniversitesi, Harp Akademileri, Darüşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, Bahçeköy, Zekeriyaköy, Uskumru, Gümüşdere ile Tarabya, Kireçburnu, Büyükdere mahallesi, Maden, Yenimahalle'nin üst kotları'' su alamayacak.

Ayrıca, 15 Nisan salı günü saat 10.00 ile 16 Nisan çarşamba saat 16.00 arasında ''Büyükçekmece ilçesinde, Yakuplu, İhlas Marmara Evleri; Avcılar ilçesinde ise Ambarlı, Cihangir ve Avcılar merkez''de su kesintisi uygulanacak.

AA