kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Fan'ları ipin ucunu kaçırdı

ESİN ÖVET - MAGAZİN
Gülben Ergen ile Demet Akalın'ın hayranları sanal alemde kapıştı! Acımasız eleştiriler yapan Gülbenciler 'İğrenç Demet', Demetçiler ise 'Pasif Gülben' diye atışıyor..
YOUTUBE'DA SAVAŞ!
Gülben Ergen-Demet Akalın rekabetine hayranları da katıldı! Ergen ile Akalın'ın aynı gün albüm çıkarıp, aynı günde tanıtım konseri vermesiyle yanan rekabet ateşine, ikilinin fan'ları youtube'da benzin döküyor! Demet'in "Rakibim yok" sözüne, Gülben'in "Benimle mukayese karşı tarafı üzer" cevabı 'fan'larının söylediklerinin yanında zemzemle yıkanmış gibi duruyor!

GÜLBENCİLER NE DİYOR?
Kimse Gülben'in eline su dökemez. Kadında, vücut ve tip var. Bunda hiçbiri yok... İğrenç Demet! İşte güzellik, işte şarkı, işte ses, işte popstar, işte Gülben... Demet, Gülben'in yanında halt etmiş... Ölene kadar Gülben!

DEMETÇİLER NE DİYOR?
Gülben kasetin iğrenç... Gülben kim ya? Hayatta kimse bana onun tek bir parçasının tek bir melodisini dinletemez... Gülben, Demet'in yanında çok pasif kalıyor. Gülben'in hareketsiz şarkıları çok pasif.

ONLAR "BİZ DOSTUZ" DİYOR
Gülben Ergen ile Demet Akalın iddiaların aksine aralarında rekabet olmadığını söylüyor. Ancak fan'ları ikili için kıyasıya savaşıyor.
Haberin fotoğrafları