kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sinemanın yeni süper kahramanları

09.02.2008
Geçtiğimiz ay yitirdiğimiz Heath Ledger, yeni Batman filminde Joker rolünde. Edward Norton'dan Liv Tyler'a, Robert Downey Jr.'dan Angelina Jolie'ye, Charlize Theron'dan Will Smith'e Hollywood'da son dönemin yükselen trendi süper kahramanlar.....
Iron Man
- Süper kahramanların maceralarını anlatan filmler artık yalnızca çocuklara seslenmiyor. Bu tür filmlerde alabilmek için Hollywood'un en önemli oyuncuları sırada bekliyor. Robert Downey Jr., Iron Man filminde başrol oynayarak bu furyadaki yerini aldı. Zengin bir sanayiciden tuhaf bir kostüm giyen bir süper kahramana dönüşen Downey Jr.'a filmde Gwyneth Paltrow eşlik ediyor. (Türkiye gösterim tarihi: 2 Mayıs)

Wanted
- Wanted'da, seksi bir suikastçıyı canlandıran Angelina Jolie'nin yardımıyla kendisine kötülük edenlerden intikam almaya koyulan süper kahramanı ise James McAvoy oynayacak. (Türkiye gösterim tarihi: Belli değil)

Hancock
-Ben Efsaneyim'in (I am Legend) yıldızı Will Smith ise, Hancock filminde bir halkla ilişkilerciyle birlikte imajını değiştirmeye çalışan eski bir süper kahraman rolünde karşımıza çıkacak. Smith bir süre sonra halkla ilişkilercinin karısına âşık oluyor ve işler karışıyor! (Türkiye gösterim tarihi: 15 Ağustos)

Dark Knight
- Christian Bale'in canlandırdığı Batman, geçtiğimiz ay yitirdiğimiz Heath Ledger'ın oynadığı Joker'le, yeni Batman filmi The Dark Knight'ta karşı karşıya geliyor. (Türkiye gösterim tarihi: 25 Temmuz)

Incredible Hulk
- Edward Norton yeni Hulk filmi The Incredible Hulk'ta öfkesini istediği gibi dile getirdiği canavara dönüşmekle sevgilisini canlandıran Liv Tyler arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Türkiye gösterim tarihi: 15 Ağustos)

Speed Racer
- Eski bir çizgi filmden sinemaya uyarlanan Speed Racer'da Christina Ricci başrolde. Filmi Matrix'in yaratıcıları Larry ve Andry Wachowski yönetmiş. (Türkiye gösterim tarihi: 16 Mayıs)
Haberin fotoğrafları