kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Solcular yatakta daha iyi'

YASEMİN TAŞKIN
Liderlerin atışmaları gittikçe sertleşiyor... Sağ parti lideri eski Başbakan Berlusconi'nin solcu kadınlara "çirkin" demesine sol parti lideri Salvi de bu ifadeyle yanıt verdi.....
İtalya'da pazar günü yapılacak genel seçimlere "kadın adaylar" damgasını vurdu! Seçimin favorilerinden eski Başbakan Silvio Berlusconi'nin "Merkez sağ'ın kadınları daha güzel" şeklindeki kışkırtıcı açıklamasına sol cepheden kendininkinden aşağı kalmayacak bir cevap geldi.... İtalya'da hareketli geçen seçim kampanyasının son günlerine doğru kontrolü kaybeden sadece Berlusconi olmadı... Merkez Sol'un önde gelen isimlerinden Senatör Cesare Salvi bu ifadelere yanıt olarak "solun kadınlarının da yatakta başarılı olduğunu" söyledi.

'GÜZEL LOKMA'
Salvi sol görüşlü kadınların akıllı, başarılı ancak "çirkin" olduğu görüşüne karşı çıkarak "Sizi temin ederim ki cinsel yaşamları çok daha iyi... Yatakta daha iyiler. Aralarında cinsel yaşamları çok enteresan olanlar var" dedi. Merkez sağın kadınlarının güzelliklerini öven Berlusconi bir taraftan kendi koalisyonu olan Özgürlükler Evi'nden ayrılıp parti kuran Daniela Santanche'ye de laf atmaktan geri kalmadı. Berlusconi bir yandan seksi parti liderine "güzel lokma" dedi, bir yandan da sağın oylarını böldüğü için sert çıktı. Santanche'nin siyaset macerası hakkında, "Güzel lokma olduğu için oy toplayacak. Ancak oylar rakibi Walter Veltroni'ye yarayacak" yorumunda bulundu. Berlusconi hızını alamayarak Cumhurbaşkanı Giorgid Napolitano'yu da diline doladı. Cumhurbaşkanı hakkında, "Umarım seçim sonrası görevi doğru kişiye verir. Umarım kötü bir süprizle karşılaşmayız. Zaten tüm üst makamla komünistlerin elinde" diye konuştu.