kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İlk sözü "vatan sağ olsun" oldu

Yeni Haber
Akdeniz Üniversitesi'nde geçtiğimiz pazar günü çıkan şiddet olaylarında silahla ateş ettiği görüntülenen Ömer Ulusoy'un gözaltına alındıktan sonra söylediği ilk söz "Vatan sağ olsun" oldu.

Pazar gününden beri Antalya polisi tarafından her yerde aranan Ömer Ulusoy Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Terörle Mücadele ekipleri tarafından Çallı'da bulunan Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geri getirildi. Hastane çıkışında basın mensupları, "Ömer bir şey söyleyecek misin?" diye sordu. Bunun üzerine Ulusoy, "Vatan sağ olsun, ne diyeyim. Ne pişman olacağım." diye cevap vedi.

Pazar günü çıkan olayların ardından kayıplara karışan ve o günden beri haber alınamayan Ömer Ulusoy'un, 5 gün boyunca Şarampol semtinde bir evde saklandığı belirtildi.

Bu arada olay sırasında ve daha önceden sakallı olduğu belirlenen Ömer Ulusoy'un, olaydan sonra sakallarını kestiği görüldü. Olayın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ise Ömer Uysal'ın düzenlenen operasyon sonucunda yakalandığını ileri sürdü.