kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yüzyılın düğününü yapacaklar

Üç yıldır birlikte olan ve önümüzdeki aylarda da ikiz bebeklerinin doğumuyla 6 çocuk sahibi olmaya hazırlanan Angelina Jolie ve Brad Pitt, nihayet evleniyor! Octopus yatında evlenecek olan ünlü çift, kutlamaya da Fransa'da devam edecek..
"Bir daha asla evlenmeyi düşünmüyorum" diyen Angelina Jolie, sonunda fikir değiştirmişe benziyor. Daha önce başından iki başarısız evlilik geçen Jolie, sonunda Brad Pitt'le evlenmeye karar verdi. Pitt'le üç yıldır mutlu bir beraberlik yaşayan ve 4 çocuk sahibi olan güzel yıldız, önümüzdeki aylarda ikiz bebeklerini dünyaya getirecek.

GELİNLİK GİYMEYECEK
In Touch dergisinde çıkan habere göre; ünlü çift doğumdan hemen sonra, Microsoft'un kurucularından Paul Allen'ın sahibi olduğu 200 milyon dolar değerindeki Octopus yatında dünyaevine girecek. Çiftin yapacağı düğünü 'Yüzyılın düğünü olacak' sözleriyle duyuran dergiye göre; aşıklar Fransa'da da özel bir kutlama yapacak. Yüzen bir oteli andıran Octopus adlı teknede gerçekleşen tören sonrasında çift, Fransa Rivierası'nda da küçük bir tören düzenleyip, Hotel du Cap Eden-Roc'ta balayı yapacak.

MADDOX İKNA ETTİ
Evliliğe sıcak bakmadığı bilinen güzel aktrise yakın kaynaklar, "Angie'yi büyük oğlu Maddox evliliğe ikna etti. Anne ve babasının karı-koca olmasını isteyen Maddox'un ısrarlarına Angelina da dayanamadı" şeklinde konuşuyor. Düğünde gelinlik giymek istemeyen Jolie'nin şık bir elbiseyle törene katılacağı iddia ediliyor. Kalabalık bir düğün olmasını istemeyen ünlü çift, aile arasında sade bir törenle 'evet' demek istiyor.
Haberin fotoğrafları