kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Basın varsa ben yokum!

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü kutlamalarında Cem Yılmaz "Basın içeride olursa sahneye çıkmam" dedi, pasta kesme töreni de ilk kez görüntülenemedi..
Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Polis Balosu, İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Geceye damgasını vuran isim ise Ebru Gündeş'ten sonra sahne alacak olan Cem Yılmaz'dı. Sahneye çıkmadan bir saat önce balo salonundaki bütün gazetecileri tek tek dışarıya çıkarttıran Yılmaz, gecenin sorumluluğunu alan görevli polisleri de zor durumda bıraktı.

PASTANIN FOTOĞRAFI ÇEKİLEMEDİ
Bu zamana kadar basın mensuplarının katıldığı baloda, emniyet mensupları Cem Yılmaz'ın kaprislerine yenik düştü ve gazetecilere "Cem Bey, 'Basın içeride olursa ben sahneye çıkmam' dedi" sözleriyle içinde bulundukları zor durumu izah etmeye çalıştılar. Her sene basın mensupları eşliğinde kesilen pasta da Cem Yılmaz'ın kaprisinden nasibini aldı. Basın mensupları dışarı çıkartıldığı için pasta kesimi de görüntülenemedi. Baloda sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler bir araya geldi. Metin Akpınar, M. Ali Erbil, Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Erdoğan ve Tülin Demirören gibi isimler davetliler arasındaydı.
Haberin fotoğrafları