kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Provokatör Ömer Ulusoy yakalandı

AA
Yeni Haber
Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda meydana gelen olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun Antalya'da saklandığı evde yakalandığını bildirdi.

Antalya Valisi Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, topluluğun üzerine silahla ateş açan ve daha sonra kaçan Ömer U'un, Antalya'da Şarampol semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandığını söyledi. Saat 23.15'te yakalanan Ömer U'un üzerinde, büyük ihtimalle olay sırasında kullandığı silah ile mermilerin de ele geçirildiğini kaydeden Vali Yüksel, üzerinde eşofman bulunan Ömer U'un sakalını kestiğinin görüldüğünü belirtti.

Vali Yüksel, Ömer U'un Emniyet güçlerince sorgulanmasına başlandığını sözlerine ekledi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarda tabancayla ateş eden ve gece polisin düzenlediği operasyonda yakalanan Ömer U, hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya'da Şarampol semtinde saklandığı eve, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yakalanan Ömer U, Çallı'daki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Daha sonra Terörle Mücadele ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Ömer U, sağlık kontrolünün ardından tekrar Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ömer U'nun üzerinde eşofman olduğu ve sakallarını kestiği görüldü.