kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Troya'ya aile desteği

MUSTAFA DERYAHAN
Mustafa Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı 'Troya'nın galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Galada Erdoğan'ı ailesi de yalnız bırakmadı ..
Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı, 'Anadolu Ateşi' dans topluluğunun yeni gösterisi 'Troya', ilk kez önceki akşam, İstanbul Gösteri Merkezi'nde seyirciyle buluştu.

Söz tutuldu
'Bir Anadolu Efsanesi, Anadolu'nun Dans Diliyle Anayurdunda Canlanıyor' sloganıyla hayata geçirilen 'Troya'nın galasında Mustafa Erdoğan'ı; eşi Gülben Ergen, oğlu Atlas, babası Nazım Erdoğan, annesi Süheyla Erdoğan, ağabeyi Yılmaz Erdoğan ve onun eşi Belçim Erdoğan yalnız bırakmadı. Gösteri öncesi sahneye çıkan Mustafa Erdoğan, yaptığı küçük konuşmada, 2001 yılında 'Anadolu Ateşi'ni tanıtırken, projenin tüm dünyayı gezeceği ve Türk kültürünü tanıtacağı sözünü verdiklerini ve bu sözlerini de yerine getirdiklerini söyledi. 'Troya' için de, 'Anadolu Ateşi'nde olduğu gibi yüzlerce dansçının, gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade eden Erdoğan sözlerine, "Bu projenin gerçekleşmesi için dünyanın bu alandaki en iyileriyle çalıştık, çünkü siz dünyanın en iyilerine layıksınız" diye devam etti.
Haberin fotoğrafları