kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Ispanaklı yumurta

Ispanakları iyice ayıklayın, bolca yıkayın ve doğrayın. Soğanları rendeleyin ve tencereye koyun. Yağı ilave edin, soteleyin ve suyunu çekene kadar pişirin. Ispanakların ortasına çukur açın ve yumurtaları çukurlara kırın. Yumurtaların akları beyazlaşıncaya kadar pişirin. Akların üzerine sarmısaklı yoğurt ve kırmızı biber dökerek servis yapın.

Malzemeler 4 Kişilik
*
500 gram ıspanak
* 2 soğan
* Tuz
* Kesme şeker
* 2 kaşık tereyağı
* 4 yumurta
* 1 kase sarmısaklı yoğurt
* Kırmızı biber
* Karabiber